De Loads 3, 8491 PH Akkrum - +31 (0)6 20 17 43 52


  • KOERS BEPALEN, OP KOERS BLIJVEN
  • KOERS BEPALEN, OP KOERS BLIJVEN
  • KOERS BEPALEN, OP KOERS BLIJVEN
  • KOERS BEPALEN, OP KOERS BIJVEN

Presentaties

Douwe Visser en Kris HeijnisDouwe Visser is al zijn hele leven beroepsschipper. Samen met zijn vrouw Hetty vervoert hij zand, grind en andere lading door heel Nederland. Daarnaast is hij één van de meest succesvolle skûtsjeschippers van zijn generatie. Hij werd in 2013 gekozen tot Friese sportman van het jaar.

Kris Heijnis is trainer/coach.
Hij werkt in een grote verscheidenheid van bedrijven en organisaties aan de kwaliteit van samenwerking, communicatie en cultuurverandering.
In oktober 2012 verscheen zijn boek: ‘Met de kloten voor het blok’. Een managementboek dat inzicht geeft in teams, bedrijven of organisaties aan de hand van scheepsuitdrukkingen.
Sinds 2001 werken beiden intensief samen om van de bemanning van de Sneker Pan een goed functionerend team te maken.

En met succes!

Het skûtsje van Sneek is na 2001 steeds in de top van het SKS Skûtsjesilen geëindigd en werd sinds de samenwerking 6 keer kampioen en haalde elk jaar een podiumplaats.
Aan de hand van het boek ‘Met de kloten voor het blok’ vertellen zij over hun ervaringen en komen thema’s aan bod als: leiderschap, cultuurverandering, motiveren van medewerkers en resultaatgericht coachen.

Zij houden sinds 2014 presentaties voor ondernemers in de bouw, familiebedrijven en watersportverenigingen. De presentatie wordt aangepast aan de wensen van de opdrachtgever en kan worden aangevuld met workshops en clinics.

POWERED BY © ZEEDESIGN