De Loads 3, 8491 PH Akkrum - +31 (0)6 20 17 43 52


  • KOERS BEPALEN, OP KOERS BLIJVEN
  • KOERS BEPALEN, OP KOERS BLIJVEN
  • KOERS BEPALEN, OP KOERS BLIJVEN
  • KOERS BEPALEN, OP KOERS BIJVEN

Over Kris

foto KrisKris Heijnis (geboren 1950) was jarenlang trainer/adviseur in dienst van verschillende bureaus. Sinds 1999 is hij zelfstandig gevestigd. Afhankelijk van de vraag werkt hij alleen of samen met een specialist uit een breed netwerk van collega’s.

Opleidingsachtergrond: pedagogische academie, voortgezette opleiding agogisch terrein, systeem dynamiek in organisaties en bevoegd als drama docent en supervisor. Deelopleidingen op het gebied van bedrijfskunde, coaching, commerciële communicatie, veranderingen in organisaties, gestaltpsychologie en transactionele analyse.

Bedrijven en organisaties zijn constant in beweging. Op eigen initiatief maar ook als gevolg van trends en ontwikkelingen in de maatschappij. Kris Heijnis richt zich met name op de mensen binnen die bedrijven en organisaties en de vraag in hoeverre de bedrijfscultuur past bij de zich ontwikkelende visie, missie en strategie van een bedrijf.

Kris Heijnis werkt vanuit zijn vakmanschap en betrokkenheid vaak op basis van langdurige relaties binnen alle lagen van een bedrijf. Zijn werkwijze onderscheidt zich doordat hij gedegenheid, lichtheid en humor samen laat gaan.

POWERED BY © ZEEDESIGN