De Loads 3, 8491 PH Akkrum - +31 (0)6 20 17 43 52


Marktplaats.nl

Bob Crébas, een eigenzinnig ondernemer en oud eigenaar van Marktplaats.nl, heeft als directeur een aantal jaren ervaring met Kris Heijnis.

Heijnis verzorgde sessies met het directieteam van Marktplaats, coachte specialisten en teams in een explosief groeiende organisatie en adviseerde directie over ontwikkelingen en nieuwe leden voor het managementteam. Ook bij de nieuwe onderneming van Bob Crebas, Brennels, wordt Kris regelmatig ingeschakeld om bij vragen op individueel- team- of organisatieniveau zijn bijdrage te leveren.

Zijn visie op onze samenwerking:
“Behoorlijk eigenwijs zijn wij, en dan de training en coaching van het kostbaarste bezit van een onderneming, de mensen, overlaten aan een derde? Aan iemand die ik helemaal niet ken? Alles zelf vasthouden lukt natuurlijk niet als je groter groeit, maar…
Kris stelt zich voor aan de bedrijfsleiders. Ik merk dat ik achterover leun en voel het goed gaan. De mensen vertellen, Kris luistert. Een kritische vraag, een concreet antwoord. Zijn duidelijke taal ontmoet een enthousiast gehoor in de ploeg. Hier wil iedereen wel mee in zee, dat voel je.
Ik ook, misschien wel als eerste, maar laat het niet merken aan de collega’s. De trainer / coach moet meer zijn dan de zetbaas van de leiding. Het Goed, Marktplaats.nl, brandnetels….
Mijn focus verlegt zich nog al eens, die van Kris gelukkig niet: mensen gaan voor.”


POWERED BY © ZEEDESIGN